Niat warga emas bantu kenalan rugi RM18,000 [ 39m ago ]

Senarai Berita ARKIB

Am | Ekonomi | Politik | Sukan | Rencana | Dunia | MTDC


Niat warga emas bantu kenalan rugi RM18,000

KUANTAN, 21 Julai (Bernama) -- Hasrat seorang warga emas melepaskan kenalan laman sosial yang kononnya ditahan pihak imigresen, akhirnya menyebabkan dia kerugian RM18,000.

Lukisan mural beri kepuasan berbeza kepada pelukis

BALIK PULAU, 21 Julai (Bernama) -- Berbekalkan minat yang mendalam dalam bidang seni lukis, seorang lelaki memberanikan diri berhenti kerja seterusnya menjadi pelukis mural sepenuh masa. 

Permaisuri Tunku Azizah, peminat teh dan fesyen

KUANTAN, 21 Julai (Bernama) -- Apakah minuman kegemaran harian anda? Teh atau kopi? Itu antara pertanyaan yang kerap ditanya apabila seseorang itu menjamu selera khususnya di hotel-hotel.

Kerajaan Sarawak akan terus sokong penganjuran BCF

SIBU, 21 Julai (Bernama) – Kerajaan Sarawak akan terus memberi sokongan kepada penganjuran Pesta Kebudayaan Borneo (BCF) untuk menarik kehadiran lebih ramai pelancong tempatan dan luar negara pada masa akan datang.

Gangguan air pulih 86 peratus setakat 6 pagi ini

SHAH ALAM, 21 Julai (Bernama) - - Proses pemulihan gangguan bekalan air di kawasan  terjejas di Selangor dan Kuala Lumpur akibat pencemaran bau di Sungai Selangor, mencapai tahap pemulihan keseluruhan 86 peratus, setakat 6 pagi tadi.

Program Empower ECER tarik minat pelajar dalami STEM

KUALA NERUS, 21 Julai (Bernama) -- Konsep pembelajaran interaktif yang diterapkan dalam Program Latihan Akademik Empower ECER mampu menarik minat pelajar mendalami bidang pengajian Sains, Teknologi, Kejuruteraan & Matematik (STEM).

Azmin tidak hadir hari kedua program temurapat

PORT DICKSON, 20 Julai (Bernama) -- Timbalan Presiden PKR Datuk Seri Mohamed Azmin Ali, yang dijadualkan menyampaikan ucapan pada hari kedua sesi pemukiman program Temurapat Majlis Pimpinan Pusat PKR sesi 2018/2021 malam ini, bagaimanapun tidak hadir.