SIARAN MEDIA EKSKLUSIF

Rosario Ochoa Dilantik Sebagai Pengurus Besar Nikkiso ACD Untuk Nikkiso Clean Energy Dan Industrial Gases Group

25/01/2023 06:30 PM

TEMECULA, Calif., 25 Jan (Bernama) -- Nikkiso Cryogenic Industries' Clean Energy & Industrial Gases Group ("Kumpulan"), sebahagian daripada kumpulan syarikat Nikkiso Co., Ltd (Jepun), dengan sukacitanya mengumumkan bahawa Rosario Ochoa telah menyertai Kumpulan ini sebagai Pengurus Besar Nikkiso ACD, berkuat kuasa 16 Januari 2023.

Rosie membawa bersamanya pengalaman lebih 15 tahun dalam pengeluaran, pembuatan tanpa lemak, kejuruteraan yang mengekalkan, pembangunan produk baharu, kesihatan dan keselamatan alam sekitar serta pematuhan kualiti kepada piawaian seperti ISO 9001, AS9100, ISO/TS1949. Beliau mempunyai Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Kejuruteraan Elektronik dari Institut Teknologi Mexicali, Mexico, dan Juruaudit Utama ISO 9001:2008 bertauliah daripada AQS Management Systems, Inc. Beliau mempunyai latar belakang yang kukuh dalam operasi pembuatan, kualiti dan enam sigma, kejuruteraan, kecemerlangan organisasi dan transformasi budaya.

Untuk teks penuh, klik di sini


BERNAMA menyediakan informasi dan berita terkini yang sahih dan komprehensif yang disebarkan melalui Wires BERNAMA; www.bernama.com; BERNAMA TV di saluran Astro 502, unifi TV 631 dan MYTV 121 IFLIX dan Radio BERNAMA di frekuensi FM93.9 (Lembah Klang), FM107.5 (Johor), FM107.9 (Kota Kinabalu) dan RM100.9 (Kuching).

Ikuti kami di media sosial :
Facebook : @bernamaofficial, @bernamatv, @bernamaradio
Twitter : @bernama.com, @BernamaTV, @bernamaradio
Instagram : @bernamaofficial, @bernamatvofficial, @bernamaradioofficial
TikTok : @bernamaofficial

© 2023 BERNAMA   • Penafian   • Dasar Privasi   • Dasar Keselamatan