malay english mandarin arabic espanol fb tw ig

A&W Malaysia Perkenal Hidangan 'La Mole Burger'

Tarikh kemaskini: 12/03/2018
 

Ketua Pegawai Eksekutif A&W Malaysia Samad Mohd Shariff memperkenalkan sajian terbaharunya La Mole Burger dengan sos istimewa mole cokelat pedas Mexico yang dihidangkan dengan roti bun hitam.
Oleh Nazirah Ripin

KUALA LUMPUR, 12 Mac (Bernama) -- A&W Malaysia Sdn Bhd memperkenalkan sajian terbaharu La Mole Burger dengan sos istimewa mole cokelat pedas Mexico yang dihidangkan dengan roti bun hitam untuk santapan pelanggan setia mereka baru-baru ini.

Set La Mole Burger dihidangkan dengan minuman Root Beer bersaiz sederhana pada harga RM9.80 manakala bagi hidangan ala carte pula dengan harga RM 8.50.

Menurut Ketua Pegawai Eksekutifnya Samad Mohd Shariff, promosi tersebut yang bermula 6 Mac hingga 7 Mei boleh didapati di semua restoran A&W di Semenanjung Malaysia.

"Hari ini kami juga memperkenalkan beberapa hidangan baharu seperti La Mole Waffle, Bites Chicken, Nachos dan Sundae yang hidangkan bersama sos mole cokelat pedas," katanya pada majlis Fun Day bersama Rooty, Si Beruang Besar Root di Wangsa Walk Mall.

"Diperkaya dengan cokelat gelap, ditambah pula dengan rempah ratus dari Mexico, sos ini mempunyai rasa yang hebat dan memuaskan dengan gabungan antara rasa manis dan pedas," katanya.

HADIAH BERNILAI RM10,000

"Kami sukakan produk ini dan yakin pelanggan kami turut menyukainya," tambah Samad.


Hidangan La Mole Waffle, Bites Chicken, Nachos dan Sundae dilengkapi sos mole cokelat pedas turut diperkenal pada majlis Fun Day bersama Rooty, Si Beruang Besar Root di Wang Walk Mall baru-baru ini.


Selain itu, A&W turut menawarkan pelanggan setia mereka peluang memenangi hadiah bernilai RM10,000.

"Hadiah yang ditawarkan termasuklah skuter jenama Honda, baucar tunai A&W, Ukulele dan banyak lagi.

"Mereka boleh mengambil bahagian dengan mengumpul kesemua empat pelekat apabila membeli set La Mole dan serahkan borang yang lengkap di restoran A&W," katanya.

Sehingga kini A&W Malaysia mempunyai 36 cawangan di seluruh semenanjung Malaysia termasuk di Kuala Lumpur, Selangor, Negeri Sembilan, Melaka, Pulau Pinang,

Terengganu, Johor dan Perak dengan jumlah kakitangan seramai 500 orang.


Set La Mole Burger dihidangkan dengan minuman Root Beer bersaiz sederhana boleh didapati pada harga RM9.80 manakala ala carte dengan hanya RM8.50.


-- BERNAMA

 
 
 
 
 

       Berita Utama Terdahulu