malay english mandarin arabic espanol fb tw ig

IHMA Melengkapkan Globalisasi Bagi Dua Makmalnya Dengan Akreditasi Terbaru Kolej Ahli Patologi Amerika (CAP) Untuk IHMA Eropah, Meningkatkan Sokongan Untuk Ujian Klinikal Dalam Pembangunan Ubat Anti-Infektif Dan Kajian Pengawasan Global

Tarikh kemaskini: 08/03/2018
 
SCHAUMBURG, Ill., 8 Mac (Bernama) -- Pada 14 Oktober 2017, IHMA Europe Sàrl, yang terletak di Monthey, Valais, Switzerland, dianugerahkan akreditasi oleh Kolej Ahli Patologi Amerika (CAP). Dengan pembangunan penting ini, kedua-dua makmal IHMA yang terletak di AS dan Eropah kini diiktiraf oleh CAP. Akreditasi ini memajukan komitmen global IHMA pada kualiti tertinggi dalam perkhidmatan mikrobiologi klinikal makmal pusat yang penting untuk menyediakan hasil yang kena pada masanya dan tepat dalam menyokong ujian klinikal anti-infektif dan kajian pengawasan global di seluruh dunia.

Ketua Pegawai Eksekutif IHMA Eropah, Dr Stephen Hawser berkata, "Akreditasi CAP merupakan perakuan yang sangat positif bagi perkhidmatan berkualiti tinggi yang IHMA Eropah berikan kepada industri farmaseutikal dan bioteknologi dalam menyokong pembangunan antimikrob".

For the full text, click here..
.
.
.....

 
 
 
 
 

       Berita Utama Terdahulu