malay english mandarin arabic espanol fb tw ig

'Sepetang Bersama Bintang - Anuar Zain' pada 6 Mei

Tarikh kemaskini: 07/03/2018
 

Anuar Zain bakal menjayakan Makan Malam Amal
Oleh Nazirah Ripin

KUALA LUMPUR, 7 Mac (Bernama) -- Peminat di selatan tanah air bakal dihiburkan penyanyi Anuar Zain sempena majlis makan malam amal 'Sepetang Bersama Bintang - Anuar Zain' yang bakal berlangsung pada 6 Mei depan.

Anuar dijangka mendendangkan sebanyak lapan buah lagu dalam persembahan di Pusat Konvensyen Antarabangsa Persada, Johor yang berdurasi 45 minit.

Selain daripada menonton persembahan memukau daripada penyanyi berkenaan, peminat juga berpeluang melakukan aktiviti amal melalui kutipan dana yang bakal disalurkan kepada Yayasan Lace Datuk Rokiah bertujuan membantu golongan yang memerlukan, menurut pihak penganjur.

"Pada hari itu persembahan sangat istimewa bagi saya kerana akan berkongsi pentas dengan Zamani, penyanyi yang cukup wow hebat dan cukup sinonim dengan lagu balada Melayu dan juga Fauzie Laily daripada Singapura," kata Anuar pada sidang media 'Sepetang Bersama Bintang - Anuar Zain' di Laman Zarlith Pengantin Kuala Lumpur baru-baru ini.

"Saya harap peminat semua datang beramai-ramai berhibur dan membuat sumbangan sekaligus meraikan ibu mereka bersama-sama kami," tambah beliau.

PENERAJU UTAMA

Sementara itu, Pengarah Eksekutif E&F Event Resources Afendi Hassan berkata, pemilihan Anuar Zain sebagai peneraju utama majlis berkenaan bertepatan muzik yang akan mainkan sepanjang majlis.


Sebanyak lapan buah lagu akan disampaikan Anuar Zain pada majlis Makan Malam Amal 'Sepetang Bersama Bintang - Anuar Zain' di Johor pada 6 Mei nanti. -- fotoBERNAMA oleh Nazirah Ripin


Afendi yang juga penganjur optimis dewan yang mampu menampung seramai 1,500 orang itu bakal dipenuhi peminat ketiga-tiga penyanyi tersebut.

Mereka bukan sahaja dapat berhibur malah turut meraikan ibu masing-masing sempena sambutan Hari Ibu pada bulan itu.

Tiket boleh didapati dengan harga RM298, RM398, RM598, RM798, RM998, dan RM1598 secara atas talian dengan melayari www.ticketcharge.com.my.

-- BERNAMA

 
 
 
 
 

       Berita Utama Terdahulu