BERNAMA.com - Aeon Jangka Peningkatan Jualan 10 Hingga 20 Peratus
malay english mandarin arabic espanol fb tw ig

BERITA EKONOMI


Aeon Jangka Peningkatan Jualan 10 Hingga 20 Peratus

Tarikh kemaskini: 08/03/2018
 
KUALA LUMPUR, 8 Mac (Bernama) -- Aeon Co (M) Bhd menjangka jualan meningkat antara 10 hingga 20 peratus tahun ini berikutan promosi jualan "Hari Aeon" dan "Hari Terima Kasih".

Pengarah Eksekutif Poh Ying berkata, promosi jualan "Hari Aeon" akan diadakan pada hari ke-8 dan ke-28 setiap bulan manakala "Hari Terima Kasih" setiap hujung minggu kedua dan terakhir bulan.

"Promosi ini akan memberi manfaat kepada 1.2 juta ahli Aeon yang telah memainkan peranan penting dalam memacu pertumbuhan kami," katanya kepada pemberita selepas melancarkan Promosi Aeon 2018 di sini hari ini.

Beliau berkata untuk "Hari Aeon", ahli akan menerima baucar tunai RM5 untuk setiap RM100 yang dibelanjakan atau RM3 untuk setiap RM60 yang dibelanjakan, manakala untuk "Hari Terima Kasih", mereka akan menerima baucar tunai RM5 untuk setiap RM80 yang dibelanjakan, baucer tunai RM10 bagi setiap RM150 yang dibelanja dan baucar tunai RM30 bagi setiap RM300 yang dibelanjakan, semuanya tidak termasuk cukai barang dan perkhidmatan.

"Dengan peningkatan kos sara hidup dan inflasi, ramai pengguna mencari lebih banyak cara untuk menjimatkan wang mereka, terutama untuk barangan runcit.....
 
 
 

       Berita Utama Terdahulu