ARKIB › SENARAI BERITA
KUALA LUMPUR, 22 Feb (Bernama) -- Kejohanan berbasikal Jelajah Malaysia (JM) 2018 yang akan diadakan pada 2 hingga 6 Okt, merupakan platform terbaik bagi pelumba tempatan mencipta nama.


KUALA LUMPUR, 22 Feb (Bernama) -- Institut Sukan Negara (ISN) akan memperkenalkan aplikasi diet berperanan sebagai panduan pemilihan pemakanan oleh atlet negara khususnya dalam Program Podium.


KUALA LUMPUR, 22 Feb (Bernama) -- Pasukan bola sepak Liga Perdana Inggeris (EPL), Manchester United buat julung kalinya akan membawakan #ILOVEUNITED ke Malaysia bulan depan.


KUALA LUMPUR, 22 Feb (Bernama) -- Pemain perseorangan lelaki kebangsaan Iskandar Zulkarnain Zainuddin mengetuai kemaraan pemain negara ke pusingan kedua Kejohanan Badminton Terbuka Swiss di Basel, Switzerland pada Rabu (Khamis waktu Malaysia).


KUALA TERENGGANU, 21 Feb (Bernama) -- Terengganu Cycling Team (TSG) telah mengenal pasti pelumba untuk menyarung jersi pasukan berkenaan bagi menghadapi kejohanan Le Tour de Langkawi (LTdL) 2018 tahun ini.


KUALA LUMPUR, 21 Feb (Bernama) -- Pemain golf remaja negara, Natasha Andrea Oon menampilkan aksi cemerlang setelah melakukan dua bawah par 69 pada pusingan pembukaan Kejohanan Golf Amatur Wanita Asia Pasifik 2018 di Kelab Golf Sentosa di Singapura, hari ini.


PETALING JAYA, 21 Feb (Bernama) -- Bakal mencipta sejarah sebagai pelumba sulung dari Asia Tenggara yang beraksi dalam Kejuaraan Dunia MotoGP, Hafizh Syahrin Abdullah tetap mahu berpijak di bumi nyata dan tidak dibuai mimpi dalam kerjayanya sebagai pelumba MotoGP.